abonneren

Piratenpartij presenteert nieuwe programma

De nieuwe verkiezingen staan weer voor de deur en ook de Piratenpartij doet weer mee. Op donderdag 12 juli 2012 zal de Piratenpartij het nieuwe verkiezingsprogramma presenteren.

De Piratenpartij maakt zich sterk voor de rechten van internetgebruikers. Wat er precies in het verkiezingsprogramma staat, is vooralsnog onbekend. Maar natuurlijk verwachten veel internetgebruikers dat de Piratenpartij een vuist gaat maken naar organisaties die de internetvrijheid willen inbeperken. De Piratenpartij heeft al verklapt dat in het verkiezingsprogramma ook andere onderwerpen zullen staan. De Piratenpartij gebruikt het LiquidFeeback systeem om tot politieke meningsvorming en besluitvorming te komen. Tijdens de presentatie op 12 juli 2012 (in restaurant Leopold te Den Haag) zal ook de kandidatenlijst worden gepresenteerd. Enkele kandidaten zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Samenleving

Tags: politiek, Piratenpartij

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord