Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Philips introduceert docking speakers voor iPhone 5

Philips introduceert drie docking speakers die zijn voorzien van de nieuwe lightning-connector voor de Apple iPhone 5. Dit zijn de Bedroom Docking Speaker, de Room to Room Docking Speaker en de Portable Docking Speaker.

Deze docking speakers vormen de eerste in een reeks docking speakers van Philips die de lightning-aansluiting van Apple optimaal benutten. Ze moeten voor een verbeterde geluidskwaliteit zorgen in vergelijking met de gangbare docking speakers die het geluid nog op de analoge manier regelen.

Portable Docking Speaker (DS7580)
De Portable Docking Speaker (zie de afbeelding boven dit artikel) is volgens Philips compact en fijn genoeg om in je tas te passen. Deze docking speaker is voorzien van Philips eigen wOOx-technologie die moet zorgen voor een rijke en diepe bas. De speaker haalt zijn energie uit een ingebouwde batterij die ongeveer 8 uur meegaat. De prijs is met 129,99 euro de hoogste van de drie.

Bedroom Docking Speaker (DS1155)
De Bedroom Docking Speaker is ontworpen in de vorm van een cirkel voor een omnidirectioneel geluid. De speaker is voorzien van een ingebouwde klok die automatisch wordt gesynchroniseerd met de klok van de iPhone. Een tweede mobiel toestel kan via de usb-poort aan de achterkant van de docking speaker worden opgeladen. De aanbevolen verkoopprijs is 79,99 euro.

Bedroom Docking Speaker

 

 

 

Room to Room Docking Speaker (DS3205)
De Room to Room Docking Speaker is uitgerust met neodymium speakers. Deze moeten zorgen voor een goede bas en een natuurlijk, uitgebalanceerd geluid. De prijs bedraagt 89,99 euro.

Room to Room Docking Speaker

 

De Bedroom Docking Speaker en de Room to Room Docking Speaker komen eind december 2012 of begin januari 2013 uit. De Portable Docking Speaker wordt pas in maart 2013 verwacht.

Bron: Philips

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: geluid, Speakers, Iphone 5, smartphones, Philips

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie