abonneren

Petitie Windows Phone veel steun

Sinds vijf dagen is er een petitie op Uservoice om functionaliteit van Windows Phone 8 ook (deels) beschikbaar te maken op oudere Windows Phones. Op moment van schrijven zijn er al meer dan 15.000 stemmen uitgebracht. Er is dus overduidelijk behoefte aan.

De petitie pleit ervoor dat nieuwe functies uit Windows Phone 8 (dat eind dit jaar uit komt) die niet hardware-afhankelijk zijn ook hun weg zullen vinden naar de huidige Windows Phone 7 en 7.5. De actie is gestart door een blog die zich bezig met nieuws rondom het besturingssysteem. 

Microsoft heeft bekend gemaakt dat de huidige Windows Phones (waarschijnlijk) géén update krijgen naar versie 8. Dit zou onder meer te maken hebben met de hardware. Dit nieuws stelde aardig wat gebruikers teleur. Veel gebruikers zien het dan ook graag gebeuren dat Microsoft een deel van de nieuwe features beschikbaar maakt voor de oudere versie van Windows Phone.

Bij een aantal zaken is het onmogelijk om deze beschikbaar te maken op Windows Phone 7, bijvoorbeeld omdat een NFC-chip in de toestellen mist. Echter zijn er ook genoeg features waarbij dit wel mogelijk zou zijn. Voorbeelden hiervan zijn Internet Explorer 10 Mobile, Xbox Music en Video en een verbeterde integratie van SkyDive.

Vul hier eventueel ook de petitie in.

Bron: Techzine

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: