Pebble Time nu ook in Nederland te koop

De smartwatch Pebble Time is vanaf vandaag in Nederland te koop. Eerder was het horloge alleen te krijgen via Kickstarter, waar de productie is gefinancierd. Backers zagen de smartwatch in mei al tegemoet.

Ten opzichte van andere smartwatches valt Pebble Time onder meer op door zijn scherm van e-paper, dat in tegenstelling tot de vorige Pebble Watch een kleurenscherm is. Deze is nog steeds erg energiezuinig en het horloge gaat op één oplaadbeurt een hele week mee. Andere slimme horloges moet je vaak om de dag opnieuw opladen, net als de meeste smartphones.

Pebble Time is daarnaast te koppelen aan zowel iOS- als Android-toestellen. Het horloge draait op een besturingssysteem dat Pebble zelf heeft ontwikkeld en is uitgerust met een nieuwe 'timeline' functie, die notificaties op chronologische volgorde onder elkaar presenteert. 

Dunner

Het horloge is 20 procent dunner dan zijn voorganger en heeft een scherm van Gorilla Glass 3. Dit is overigens geen touchscreen, de Watch is aan te sturen met vier fysieke knoppen. De gewone Pebble Time heeft een bandje van rubber.

De roestvrijstalen Pebble Steel lanceert 'over een paar maanden. De Pebble Time kost in Nederland 249 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten