abonneren

PCM-weekoverzicht: Weerstation bouwen met Arduino

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Maak een weerstation met je Arduino

Met een Arduino zijn een hoop leuke knutselprojecten denkbaar. Wat dacht je van een eigen weerstation? In dit artikel lees je wat je daar allemaal voor nodig hebt en hoe je een en ander in elkaar zet. Mooi op tijd voor de zomer!

Google Wifi review

In iedere kamer van je woning een even sterke wifi-dekking. Dat is mogelijk met een mesh-netwerk, waar veel fabrikanten reeds mee op de proppen kwamen. En hulp komt uit onverwachte hoek, want ook Google speelt hier handig op in. Lees hier onze Google Wifi review.

Duik dieper in SketchUp

SketchUp wordt met name gebruikt voor interieurontwerp. In dit artikel nemen we de stappen door die nodig zijn om een virtueel huis van 3D-meubels te voorzien. Wil je nog meer uit het gratis programma halen, dan hebben we hier wat handige add-ons voor je op een rij gezet.

Hoe springt taxidienst Uber met je priacy om?

Uber komt regelmatig om controversiƫle redenen in het nieuws. Onlangs paste de taxidienst zijn privacy-voorwaarden aan - is dat ook reden tot zorgen? Opvallend is dat het bedrijf hier juist helemaal niet slecht scoort. Lees hier welke gegevens worden verzameld en waarom.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Overig

Tags: Weekoverzicht