abonneren

PCM-weekoverzicht: Wat is de toekomst van Android?

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

20 jaar Google: Wat is de toekomst van Android?

Android typeert zich door zijn open source karakter en dus zijn flexibiliteit. Toch is dat juist ook een grote kopzorg voor Google, want de markt voor Android-telefoons is bijzonder gefragmenteerd. In dit artikel kijken we naar de toekomst van Android, dat inmiddels alweer 20 jaar bestaat.

Lees ook: Wat wil Google in de toekomst met hardware?

De staat van online privacy anno 2017

Met onze privacy was het al niet zo best gesteld in een tijdperk waarbij we met zoveel apparaten te allen tijde verbonden zijn met internet, maar dankzij nieuwe wetten wordt het de komende tijd alleen maar erger. Toch? Of valt het eigenlijk wel mee? Hier bespreken we de huidige staat van privacy.

Lees ook: Wat de experts vinden van de staat van online privacy

En ook: Privacy in Windows 10 - schakel deze functies als eerste uit

Google Glass herboren op de werkvloer

Het is nog niet zo heel lang geleden dat Google zijn Glass-bril trots presenteerde op chique catwalks, ons ervan willen te overtuigen dat dit dé nieuwe fashion-trend zou worden. Helaas, Google Glass flopte enorm maar heeft nu onder de naam Enterprise Edition alsnog zijn plekje gevonden: op de werkvloer.

Review: Windows 10 S

Met Windows 10 S heeft Microsoft een versie van zijn besturingssysteem ontwikkeld dat de concurrentie aan moet gaan met goedkope Chromebooks. Maar in Windows 10 S zitten behoorlijk wat restricties. Hoe werkbaar blijft het OS en wat zijn de verschillen precies? Lees hier de hele review.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags: Weekoverzicht

Nieuws headlines

Laatste reactie