abonneren

PCM-weekoverzicht: Waarom IT-banen voor het oprapen liggen

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Waarom bedrijven zo worstelen met het aantrekken van IT’ers

Door voortschrijdende automatisering gaan er zeker banen verloren. Maar er komen er ook een boel bij. IT-ers zijn dan ook niet aan te slepen. Een van de nadelen is dat ze door hun specifieke kennis erg lastig te vinden. Ben je zelf een IT-er? Dan zit je niet snel om werk verlegen.

Webshop starten? Overweeg een CRM-systeem

Als je een succesvolle webshop wilt starten, dan moet je klantvriendelijkheid voorop stellen. Daar komt een CRM-systeem om de hoek kijken. Je kunt hiermee klantprofielen aanmaken, zodat je ze persoonlijker kunt benaderen. Welke opties heb je hier zoal voor?

De beste externe ssd’s getest

Externe schijven zijn allang geen bakbeesten meer. Maar het kan altijd compacter, zo bewijzen externe ssd's. Sandisk, Western Digital, Samsung, LaCie, allen bekende namen in de opslagmarkt die ze in het assortiment hebben. De keuze is enorm. Daarom hebben we zeven modellen voor je getest.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van juli

Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en ook deze maand staan we daar weer even bij stil. Met dit keer onder meer aandacht voor Windows Firewall Control van Malwarebytes en tips voor het onderscheiden van cat-kabels.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures