PCM-weekoverzicht: Staat jouw wachtwoord in de gelekte database?

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Staat jouw wachtwoord in de gelekte database?

Media has no description

© PXimport

Deze week kregen we het nieuws dat de data uit veel oude bekende lekken in een makkelijk uit te lezen database zijn gestopt, met gedeeltelijk bijbehorende wachtwoorden. Met dit artikel kan je kijken of jij ook in de problemen zit.

AMD Ryzen Threadripper 1920X en 1950X review

Media has no description

© PXimport

Lees onze review over de twee nieuwe processors van AMD. Na de Ryzen-processors bracht AMD de Ryzen Threadripper uit, wat plat gezegd twee AMD Ryzen 7-processors zijn, in één chip verweven tot de krachtigste AMD-cpu van dit moment. Lees hier ons volledige oordeel.

Zo werkt de zelfvarende boot in Amsterdam

Media has no description

© PXimport

Toen Pieter Boon en zijn collega’s een kleine boot kochten om door de Amsterdamse grachten te varen, leek het eigenlijk heel logisch om daar een zelfvarende boot van te maken. In dit artikel kan je precies lezen hoe hij dit gedaan heeft.

Supply-chain-aanvallen: Malware in vertrouwde software

Media has no description

© PXimport

Miljoenen gebruikers hadden de nieuwste versie van het bekende en alom vertrouwde CCleaner al gedownload vóórdat er per toeval malware in het programma werd ontdekt. Lees snel het hele artikel om te weten hoe de vork in de steel zit.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten