PCM-weekoverzicht: Netwerk uitbreiden met extra router

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Extra router achter router: Let hierop

Media has no description

© PXimport

Wanneer je geen genoegen neemt met de router die je standaard van je provider hebt gekregen, kun je overwegen je netwerk uit te breiden met een extra router naar keuze. Je plaatst dan de ene achter de andere, wat ook wel een cascade wordt genoemd. Hoe je dat precies opzet en waar je op moet letten, lees je in dit artikel.

De beste goedkope laptops voor school en werk

Media has no description

© PXimport

Een goede laptop voor werk of voor school hoeft niet heel duur te zijn. Immers gebruik je het apparaat waarschijnlijk toch niet voor al te zware taken. Maar goedkoop betekent soms ook duurkoop. Daarom hebben we zes notebooks voor je getest, o.a. van Dell, Acer en Lenovo. Lees hier de uitslag.

Drie manieren om geld te verdienen met cryptovaluta

Media has no description

© PXimport

Op PCM staan we de afgelopen tijd uitgebreid stil bij het fenomeen cryptovaluta. Daar lijkt iedereen ineens slapend rijk mee te worden... maar zo werkt het natuurlijk niet. In dit artikel kijken we naar verschillende manieren om daadwerkelijk te verdienen een cryptomunten. Een ware goudmijn?

Welke munt kun je het beste minen?

Media has no description

© PXimport

De Bitcoin is dan wel de bekendste, maar niet de enige cryptomunt. Andere voorbeelden zijn bijvoorbeeld Ethereum en ZCash. De vraag is welke het meest winstgevend is. Zaken als de fluctuerende waarde van de munt, als ook stroomkosten spelen een rol. Lees hier meer.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000