abonneren

PCM-weekoverzicht: Excel-tips voor de expert

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Excel-tips voor de expert

Excel is zo veelzijdig, dat er altijd wel bepaalde functies zijn die je nog niet kende. Speciaal voor de gebruikers die dit Office-programma al goed in de vingers hebben, zet PCM verscheiende expert-tips op een rij. Van Flash Fill tot relatieve celverwijzingen.

5 succesvolle Nederlandse Kickstarter-projecten: deel 2

Vorige week stonden we al stil bij een hoop succesvolle Kickstarter-projecten uit Nederland, maar dat was maar het topje van de ijsberg. Vandaar nogmaals vijf succesverhalen. Onder andere Snappcar en Beam komen aan bod.

Zelf bier brouwen met BrewPi

Geïnspireerd geraakt door het verhaal van Elco Jacobs, die met behulp van een Raspberry Pi lekkerder bier brouwt? Dat kun jij zelf ook! Daarom legt PCM je uit hoe je op dit gebied de eerste stappen zet. Voor je het weet, ben je een volleerd BrewPi-brouwer.

ESXi-server: virtualisatie op oude pc

Een oude pc leent zich goed voor virtualisatie door middel van een ESXI-server. Ook wel bare-metal-virtualisatie genoemd. Wil je er ook mee aan de slag? Neem dan dit artikel eens door, dat dieper ingaat op de installatie en de toepassingen van die software.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Weekoverzicht