abonneren

PCM-weekoverzicht: De toekomst van processoren

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Processoren: de stand van zaken

Volgens de wet van Moore verdubbelt de snelheid van processoren iedere twee jaar. Maar hoe lang is dat nog vol te houden? PCM onderzoekt de stand van zaken op cpu-gebied. Hebben processoren hun snelheidslimiet bereikt? En hoe maken we cpu's toch nog sneller?

De toekomst van het beeldscherm

Oled, quantum dots, microleds... de ontwikkeling van televisies en monitoren zit in een stroomversnelling. In dit artikel nemen we de toekomst van deze apparaten onder de loep. We staan stil bij de nieuwste beeldtechnieken en vertellen je alles over de verdere evolutie van het beeldscherm.

Facebooks F8-conferentie: is AR de toekomst?

Facebook heeft grootse plannen op het gebied van augmented reality, zo laat het bedrijf weten tijdens zijn jaarlijkse F8-concurrentie. Toevallig is dat niet: Snapchat heeft er groot succes mee en Facebook vindt dat uiteraard maar niks. Is het sociale netwerk een inhaalslag aan het maken?

Mac, mobiel en IoT zijn nieuwe doelwitten van malware

Windows-computers zijn altijd erg vatbaar geweest voor malware, maar er is een nieuwe trend aan het ontstaan. Virussen hebben het telkens vaker gemunt op Mac, mobiel en het internet-of-things. In dit artikel lees je er alles over.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags: Weekoverzicht

Laatste reactie