PCM-weekoverzicht: De controversiële privacy-voorwaarden van Sonos

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Controversiële privacyverklaring Sonos: Mag dat zomaar?

Media has no description

© PXimport

Doordat bepaalde speakers van Sonos ondersteuning voor spraakbediening hebben gekregen, zijn de privacy-voorwaarden van het audiomerk aangepast. Die moet je accepteren, anders krijg je geen software-updates meer. Hoe zit dat precies, en welke data wordt er zoal verzameld?

Reis naar mars met het Interplanetary Transport System

Media has no description

© PXimport

Op vakantie naar mars, is dat nog altijd enkel weggelegd voor science fiction films? Of is de optie misschien dichterbij dan we denken. Onze ruimtevaart-expert vertelt je over het Interplanetary Transport System. Begin maar alvast te sparen!

Qi: Alles over de techniek achter draadloos opladen

Media has no description

© PXimport

Veel recente smartphones ondersteunen draadloos opladen. Aan de basis daarvan ligt de qi-standaard, die alsmaar wordt doorontwikkeld. Hoe werkt het precies en hoe ziet de toekomst er uit? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000