PCM-weekoverzicht: De beste draadloze schijven getest

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De 5 beste draadloze schijven getest

Media has no description

© PXimport

Draadloze schijven zijn aan een opmars bezig. Met deze handige gadgets wissel je bestanden gemakkelijk draadloos uit, maar je kunt ze ook voor streaming-doeleinden inzetten. We hebben er vijf naast elkaar gelegd voor een grondige vergelijking. Lees hier onze bevindingen.

Review: Netgear Orbi

Media has no description

© PXimport

Voor veel mensen zijn de huidige wifi-snelheden al snel genoeg. Waar vaak nog ergernis bij komt kijken, is de dekking. Overal in je huis een stabiele draadloze verbinding opzetten blijft lastig. Mesh-systemen moeten een oplossing bieden, zoals de Netgear Orbi. Lees hier onze review.

The Things Network maakt met LoRaWan slimme stad mogelijk

Media has no description

© PXimport

Als het aan The Things Network ligt, is wifi straks sowieso verleden tijd.De toekomst is aan LoRaWan, een nieuwe draadloze standaard die veel voordelen met zich meebrengt. Met name op IoT-gebied. In Nederland zijn er al veel leuke initiatieven mee gestart. Lees er hier meer over.

Intel vs AMD: De staat van processors anno 2017

Media has no description

© PXimport

Jarenlang zwaaide Intel de scepter op het gebied van processoren voor pc's en notebooks. Maar sinds dit jaar is ook AMD er weer actief, met zijn Ryzens-serie. Hoog tijd om eens te kijken hoe het er precies voor staat. Lees hier meer over het heden, het verleden en de toekomst in de cpu-strijd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000