abonneren

PCM-weekoverzicht: De beste 4-bay nassen getest

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Wat is de beste 4-bay nas?

Wanneer je op zoekt bent naar een nas waar vier schijven in passen, kom je uit bij zogeheten 4-bay-nas'en. De keuze is op dit gebied reuze, verschillende fabrikanten bieden ze aan: Netgear, Western Digital, Asustor, noem maar op. We zetten in dit artikel vijf modellen voor je op een rij.

Zo werkt AMS-IX, het grootste internetknooppunt ter wereld

Een belangrijke spil in al het internetverkeer wereldwijd zijn de internetknooppunten, en in Amsterdam vinden we een van de grootste ter wereld terug: AMS-IX. Hoe werkt zo'n knooppunt eigenlijk, en wat zijn de gevolgen in het geval van een storing? Dat zochten we uit.

Hoe gaat Marktplaats met je privacy om?

Het grootste tweedehands aanbod van Nederland vind je nog altijd op Marktplaats. De kans is dus groot dat je er wel eens iets gekocht of verkocht hebt. Maar hoe springt de site precies met je privacy om, en hoe zit het bijvoorbeeld met gegevensverkoop aan derden? Dat lees je hier.

IoT: Hoe de Nederlandse Magic Mirror tot stand kwam

De Magic Mirror is een spiegel die onder andere het weerbericht toont en je complimentjes geeft. Je hebt het online misschien wel eens voorbij zien komen, maar wist je dat het een Nederlandse uitvinding is? PCM sprak de bedenker er achter, Michael Teeuw.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie