abonneren

PCM-weekoverzicht: Beheer Windows met de Microsoft Management Console

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Beheer Windows met de Microsoft Management Console

De Microsoft Management Console is een onmisbare tool voor systeembeheerders, onder andere wanneer ze verschillende gebruikers in beheer hebben. Alle instellingen die je nodig hebt, worden hieronder samengebracht. Lees in dit artikel hoe je er mee aan de slag gaat.

Bestanden volledig verwijderen doe je zo

Het komt wel eens voor dat je bestanden volledig van je systeem wilt verwijderen, bijvoorbeeld omdat je een schijf doorverkoopt. Zoals je weet, volstaat het niet om je bestanden simpelweg in de prullenbak te gooien. Maar ook een shift+delete volstaat niet volledig. Zo wis je wél grondig al je files.

Verbeter je wifi-signaal met de beste wifi-analyzers

Een optimaal wifi-signaal is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Door gebruik te maken van een wifi-analyzer kom je er achter welke kanalen het minst bezet zijn en kun je hopelijk je snelheid en dekking nog wat optimaliseren. Lees hier welke wifi-analyzers daarvoor het beste geschikt zijn.

De beste toekomstbestendige gadgets: deel 1

Gadgets komen en gaan, maar sommige zijn wel degelijk blijvertjes. Apparaten als de slimme thermostaat en de gezelschapsrobot komen langzaam van de grond en zijn straks niet meer uit onze levens weg te denken. Van welke apparaten verwachten we dat ze een rooskleurige toekomst hebben?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags: Weekoverzicht