abonneren

PCM-weekoverzicht: Alles over Android 8.0 en de Galaxy Note 8

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Alles over Android 8.0 Oreo

Het is een week waarin het getal acht de boventoon voert. Te beginnen met de lancering van Android 8.0 Oreo, althans voor Pixel- en Nexus-telefoons. Lees hier wanneer je de update voor jouw toestel kunt verwachten, en hier een overzicht met alle nieuwe functies van Android O.

Dit is de Galaxy Note 8

Samsung heeft met de Galaxy Note 8 een extra zware taak, namelijk die van het terugwinnen van het vertrouwen van de consument. Wij hebben het toestel al even mogen proberen, en hebben zo'n vermoeden dat dit wel goed gaat komen. Lees hier onze eerste indruk, en hier alle specificaties.

Veilig internetten op vakantie

Internetten op vakantie is gemakkelijker en - door het grotendeels wegvallen van roamingkosten - goedkoper dan ooit. Maar gebruiksgemak en beveiliging gaan niet altijd even goed hand in hand. Hoe zorg je ervoor dat je ook op vakantie je security op orde hebt? Nou, met deze producten bijvoorbeeld.

De staat van robots anno 2017

Is het wel zo verstandig om robots telkens handiger en slimmer te maken. Doemdenkers zien banen verdwijnen en misschien zelf wel een wereld die compleet door robots is overgenomen. Maar zijn die claims wel terecht? In dit artikel vertellen we je over de huidige staat van robotica.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags: Weekoverzicht