abonneren

PCM-weekoverzicht: 14 antivirus-programma's getest

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Review: de 14 beste antivirus-programma's

We hoeven je de voordelen van een goed antiviruspakket niet uit te leggen, maar welke software kun je nu het beste gebruiken? Er zijn immers een hoop aanbieders van dit soort scanners. Sommige zijn gratis, anderen niet. We hebben de afgelopen tijd 14 verschillende programma's voor je uitgetest. Lees hier onze resultaten!

No More Ransom is een succes - toch?

No More Ransom is ontegenzeggelijk een goed initiatief en het heeft al veel mensen geholpen, als we de persberichten althans mogen geloven. Maar om welke bedragen gaat het eigenlijk? En hoe vaak wordt er aangifte gedaan na een succesvolle gijzeling? We zochten het uit.

DiskAshur PRO2 review

De DiskAshur PRO2 is een externe harde schijf die met een fysiek cijferslot te beveiligen is. Nu is dat niet helemaal nieuw en we zien het ook wel eens in usb-sticks terug, maar deze schijf biedt ondersteuning voor meerdere gebruikers met elk eigen codes. Hoe dat uitpakt, lees je in deze review.

20 jaar Google: Waarom wil Google een provider worden?

Google als zoekmachine, Google als winkelmedewerker, als gids, als autoverkoper, als smartphone-aanbieder, en als... provider? Google staat zo langzamerhand synoniem met internet, dus waarom zou het bedrijf dat dan ook niet aanbieden? Nou, omdat er nogal wat hobbels in de weg zitten...

Jasper-tutorial: Bouw je eigen spraakassistent

Spraakassistenten zijn hartstikke handig, als je er vrede mee hebt dat al je spraakopdrachten via de servers van grote bedrijven als Google en Amazon verlopen. Wil je dat liever niet, dan kun je met de hulp van een Raspberry Pi ook je eigen spraakassistent bouwen. Lees hier hoe dat moet!

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws

Tags: Weekoverzicht

Laatste reactie