Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Paniekknop voor tieners op Facebook

In Groot-Brittannië hebben Facebook en het Child Exploitation and Online Protection (CEOP) Centre de handen ineengeslagen: via een speciale app kunnen tieners die via Facebook worden lastiggevallen dat meteen melden bij de instanties.De knop, die duidelijk op de accountpage van de gebruiker zichtbaar zal zijn wanneer deze geïnstalleerd is, moet niet alleen dienen om ongewenste situaties te
melden, maar ook om ze te voorkomen. CEOP hoopt dat de knop mensen met nare bedoelingen zal afschrikken.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen, en dan met name tieners, de knop installeren, zal iedereen tussen de 13 en 18 jaar die een Facebook-pagina heeft daar een advertentie te zien krijgen waarop uitleg over de knop staat.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Security

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie