abonneren

Pagecovery beheert coverfoto's Facebook

Steeds maar weer dezelfde coverfoto op de Facebook-pagina is maar saai, toch? Met de tool PageCovery kunnen bedrijven iedere dag een andere coverfoto op Facebook zetten.

PageCovery is gericht op merken die regelmatig hun coverfoto willen vernieuwen. Afhankelijk van het abonnement kunnen gebruikers van deze tool de coverfoto vervangen op het tijdstip naar wens. Zo kan de Facebookpagina bijvoorbeeld iedere dag van de week  een andere coverafbeelding krijgen, of kan op een bijzondere dag de normale cover worden vervangen door een extra feestelijke cover.

Verschillende mogelijkheden
PageCovery biedt voor het vervangen van de afbeeldingen verschillende mogelijkheden aan. Met de Day Scheduler kan op iedere dag van de week (maandag tot en met zondag) een andere afbeelding worden geplaatst op een bepaald tijdstip. Dit kan ook worden bepaald voor een bepaalde datum en tijdstip met de Date Scheduler. Een echte op Facebook gerichte tool is de Milestone Scheduler die een afbeelding plaatst als een bepaald aantal fans is bereikt. Voor de organisatoren van evenementen en artiesten is de InstaCovery optie interessant. Deze plaatst foto's via Instagram direct door als coverfoto op de Facebookpagina.

Gratis beperkt
De gratis versie biedt slechts beperkte mogelijkheden. Deze heeft alleen de Day Scheduler en zet een watermerk van PageCovery in de foto of afbeelding. Professionals zijn daardoor al gauw aangewezen op een van de vier betaalde versies van PageCovery.

De basisversie kost bijna 10 dollar per maand en is voor Facebook-pagina's tot 10.000 fans. Wie meer fans heeft moet een hoger bedrag per maand betalen. Alle versies hebben de Day Scheduler, Date Scheduler, Milestone Scheduler en de InstaCovery tool.

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie