abonneren

Organisatie nieuws

Google neemt startup SlickLogin over

Google heeft het technologiebedrijf SlickLogin overgenomen. Dat bedrijf bedacht een techniek waarmee het mogelijk is om op je computer in te loggen door middel van een geluid dat onhoorbaar is voor het menselijk oor.

- Door Redactie PCM | 17/02/14 11:32

Google bouwt mysterieuze showroom in haven San Francisco

Internetgigant Google werkt al een aantal dagen aan een geheimzinnig bouwwerk in de haven van de Amerikaanse stad San Francisco en een lokaal tv-station meent te weten wat dit is. Zender KPIX meent dat Google binnenkort een exclusieve, drijvende showroom gaat openen waar Google-producten als de Google Glass worden verkocht.

- Door Kenneth Stamp | 04/11/13 15:20

KPN, Vodafone en T-Mobile minder populair

De drie grote mobiele operators, KPN, Vodafone en T-Mobile, verliezen langzaam terrein aan kleinere prijsvechters, aldus Telecompaper. Grote winnaar is Tele2, dat zijn marktaandeel in mobiele abonnementen bijna wist te verdubbelen ten opzichte van vorig jaar.

- Door Xander Hoose | 30/10/13 14:46

Facebook mogelijke overnamekandidaat Blackberry

De toekomst van Blackberry is en blijft vooralsnog onduidelijk. De geplande overname door investeringsgroep Fairfax gaat niet door, vanwege de gekelderde waarde van het bedrijf. Nu blijkt sociale netwerkgigant Facebook interesse te hebben in de smartphonefabrikant.

- Door Xander Hoose | 30/10/13 14:33

HTC onderzoekt splitsing bedrijf

HTC beraadt zich over zijn toekomst. De Taiwanese fabrikant behaalt al enige tijd tegenvallende resultaten en onderzoekt nu mogelijkheden om het tij te keren. Mogelijk wordt het bedrijf in twee stukken opgesplitst.

- Door Xander Hoose | 25/10/13 14:57

Huawei ontkent spionage

Huawei ontkent dat het spioneert voor de Chinese overheid. In het verleden werd de netwerkfabrikant hier meerdere malen van beschuldigd. Ook heeft de Amerikaanse overheid zich door deze verdenkingen kritisch over de fabrikant uitgelaten. Huawei ontkent in alle toonaarden.

- Door Xander Hoose | 21/10/13 14:51

Lenovo lijkt geïnteresseerd in overname Blackberry

Als het gaat om de toekomst van Blackberry, dan lijkt de naam Lenovo steeds vaker op te duiken. De Chinese gigant, die eerder al de pc-divisie van IBM inlijfde, lijkt een overname van Blackberry te overwegen. Lenovo heeft inmiddels toestemming gekregen om de boekhouding van Blackberry te bestuderen.

- Door Xander Hoose | 18/10/13 13:48