abonneren

OPPO Find 5 officieel: 5 inch, quad-core en 1080p-scherm

De Android-smartphone (of is het tablet?) OPPO Find 5 is vandaag officieel aangekondigd. Dit 5 inch quad-core-toestel, heeft een goed scherm, snelle processor en voldoende geheugen.

De OPPO Find 5 beschikt over een 5 inch 1080p-scherm dat maar liefst uit 441 pixels per inch bestaat. De OPPO Find 5 draait op een Snapdragon S4 Pro-chipset in combinatie met 2GB RAM-geheugen en 16GB opslagruimte zonder de mogelijkheid dit uit te breiden met een SDkaart. Daarnaast zal het toestel draaien op Android 4.1 en beschikken over een 2500 mAh accu. Aan de achterzijde vinden we een 13 megapixel-camera en aan de voorzijde een 1,9 megapixel-camera. De OPPO Find 5 heeft ook alle moderne verbindingsmogelijkheden waaronder NFC. Naast de high-end specificaties ziet het toestel er ook nog eens erg goed uit!

Beschikbaarheid

Of de OPPO Find 5 ook naar Nederland en België zal komen is niet bekend. Onderaan het persbericht wordt gesproken dat deze smartphone uitgebracht zal worden in ‘geselecteerde landen’, maar welke dit zijn is op dit moment niet bekend. Mocht er hier meer informatie over beschikbaar komen, zullen we dit uiteraard delen.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones, Oppo

Laatste reactie