abonneren

Ontwerp Galaxy S IV blijkt niet veel te verschillen van voorganger

Uit een officiële foto die Samsung heeft verspreid blijkt dat het ontwerp van de Galaxy S IV niet veel verschilt van die van de S III. De recent gelekte foto’s lijken daarmee daadwerkelijk de S IV te tonen en er is ook een uitgebreid filmpje te zien met Samsung’s nieuwe vlaggenschip in de hoofdrol.

 

Toch nog maar een keertje de hype voeden dan. Samsung heeft namelijk een tweet verstuurd via het account van Samsung Mobile US met daarin een mysterieuze foto van wat de Galaxy S IV zou moeten zijn. Het bedrijf noemt overigens nog altijd geen man en paard, maar niemand twijfelt eraan welk apparaat er gelanceerd wordt door Samsung op donderdag 14 maart.

Uit de foto is de vorm van de bovenkant van het toestel goed op te maken. Deze lijkt heel erg op de Galaxy S III. Erg revolutionair lijkt de S IV op design-gebied dus niet te worden. De recent gelekte foto’s zouden heel goed echt kunnen blijken, gezien de overeenkomstige vorm van het toestel met die in Samsung’s tweet.

Verder is er een filmpje online verschenen waarin de Galaxy S IV uitgebreid getoond wordt (zie onderaan artikel). Ook de vorm van het hier gepresenteerde toestel komt overeen met de obscure foto uit de tweet en de foto’s die uitlekten. In het filmpje wordt onder andere de camera-functionaliteit van de Galaxy S IV gedemonstreerd.

Wat weten we verder?

De Samsung Galaxy S IV zal zeer waarschijnlijk weer een plastic achterkant krijgen. De tot nu toe genoemde specificaties uit de geruchtenmolen lijken ook redelijk overeen te komen, hoewel men elkaar tegenspreekt wat betreft de aanwezigheid van een octacore- of een quadcore-processor in de Samsung’s nieuwe toptoestel. 

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie