abonneren

'Onthulling LG G4 op 28 april'

LG houdt op 28 april een persconferentie, waarbij vermoedelijk de G4-smartphone wordt onthuld. Dit nieuwe vlaggenschip moet concurreren met Samsungs Galaxy S6-lijn en de HTC One M9.

Daarover schrijft onder meer Techradar. Als eerdere geruchten waar blijken, dan heeft het toestel een licht gebogen 5,5 inch scherm met een qhd-resolutie van 1440x2560 pixels. Wellicht heeft de smartphone zo goed als geen schermrand. 

De G4 zou draaien op een Snapdragon 808-processor (1,8 GHz) en 3GB RAM-geheugen bezitten. Aan de achterzijde zit een 16 megapixel-camera, een de voorzijde een 5 megapixel-camera. Ook is er 32 GB interne opslagruimte aanwezig.

Direct te koop

De specificaties lekten dankzij een benchmarktest door GFXBench. Of ze kloppen, blijkt mogelijk aan het eind van deze maand. Het toestel zou dan ook al direct te koop moeten zijn, maar wellicht niet meteen in Nederland.

Fabrikanten van smartphonecases zijn daarnaast al gespot met het bouwen van G4-cases. Die zouden twee dagen later al op de markt moeten komen.

(Afbeelding: De LG G3)

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie