abonneren

Onthulling Blackberry Mercury op MWC

Blackberry gaat zijn laatste Blackberry-telefoon onthullen tijdens de Mobile World Congress, eind volgende maand. De 'Mercury' was echter ook al meegenomen naar de CES-beurs.

Journalisten mochten daar de nieuwe telefoon al even aanraken, maar de specificaties blijven vooralsnog geheim. Het toestel draait op Android 7.0, en bezit het bekende Blackberry-toetsenbordje.

In tegenstelling tot de Blackberry Priv zit het keyboard niet achter het scherm verstopt middels een sliding-mechanisme. Het toetsenbord is juist altijd aanwezig, net zoals bij de Blackberry-toestellen van weleer.

DTEK70

Bij de meest recente Blackberry's (de DTEK50 en DTEK60) ontbrak het keyboard volledig. Mogelijk draagt de Mercury straks de naam DTEK70. De specificaties zouden het midden houden tussen een middenmoter en een high-end telefoon.

De Mobile World Congress vindt dit jaar plaats van 27 februari tot 2 maart. Dan is Blackberry van plan zijn smartphone volledig uit de doeken te doen. Het is de laatste telefoon die door de firma zelf wordt geproduceerd. Daarna nemen anderen het stokje over.

Bron: Afbeelding via Crackberry

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: dtek70, Blackberry

Nieuws headlines

Laatste reactie