abonneren

'OnePlus X wordt maandag aangekondigd'

OnePlus nodigt journalisten uit op een persconferentie, die aanstaande maandag (12 oktober) wordt gehouden in India. Daar zou de OnePlus X worden aangekondigd.

Dat er dit jaar een derde OnePlus-toestel uitkomt is zeker, maar de naam is nog een geheim. Volgens geruchten zou het gaan om de OnePlus Mini of de OnePlus X.

Het bedrijf deelt op sociale media een afbeelding waarop een kaart te zien is, waarop een route is gerend in de vorm van een X. Daardoor wordt er nu ook gespeculeerd dat het wellicht om een fitnessband gaat.

Specificaties

Mocht de OnePlus X een smartphone zijn, dan zou deze een 5-inch scherm hebben en draaien op een MediaTek MT6795-processor in combinatie met 2 GB werkgeheugen. De 32GB interne opslag zou uit te breiden zijn, wat een primeur zou zijn binnen de OnePlus-lijn.

Verder zou er een 13 MP-camera op zitten die 4K-video's kan opnemen. Er zit een usb-type c-aansluiting op en er is ondersteuning voor nfc. Die laatste functie ontbrak nog in de OnePlus 2. De accucapaciteit zou 3000 mAh betreffen.

De verwachte prijs van de OnePlus X is 250 dollar, wat goedkoper zou zijn dan de OnePlus 2. Of dat waar is, blijkt wellicht maandag.

Bron: International Business Times

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: x, Oneplus

Laatste reactie