abonneren

'OnePlus X snel zonder invite te koop'

OnePlus maakt bekend dat de OnePlus X snel na de launch zonder invite beschikbaar wordt gesteld. Vanaf 5 november kun je het toestel alleen krijgen met een uitnodiging, een maand later kun je 'm 'gewoon' kopen.

Ook daar moet nog een kanttekening geplaatst worden; OnePlus belooft na de eerste maand (die start vanaf 5 november) wekelijkse verkoopmomenten te houden. In die tijd heb je even de kans een OnePlus X te bestellen. Als je te laat bent, moet je weer een weekje wachten.

OnePlus doet dit om aan de vraag te kunnen voldoen. Zodra er geen risico meer is op tekorten, is het toestel voor altijd gewoon te bestellen in de webshop van het bedrijf.

Kleine opvolger

De OnePlus X is de opvolger van de OnePlus One en de Oneplus 2. Qua specificaties lijkt hij erg op de OnePlus One, maar het scherm is kleiner en er is voor het eerst ondersteuning voor een micro-sd kaart.

Daarbij lanceeren de makers ervan OnePlus On-Guard, een garantieplan tegen ongemakken. Voor 39,99 euro per jaar ben je dan onder meer verzekerd tegen val- en waterschade, maar dat geldt voor toestellen die vóór vandaag zijn gekocht.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: x, Oneplus