abonneren

OnePlus X krijgt geen opvolger

OnePlus gaat geen opvolger maken voor de OnePlus X, zo bevestigt topman Pete Lau. De focus ligt voortaan op één nieuw, high-end toestel per keer.

De OnePlus X was altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt. Het kleinste OnePlus-model komt qua specs erg overeen met de OnePlus One, maar kost slechts 269 euro. Het is ook de enige OnePlus met ondersteuning voor micro-sd kaartjes.

Collega's van Computer Idee hebben de telefoon getest en noemen het 'een goed, maar onnodig toestel'. Die visie lijkt OnePlus nu ook te delen. Gisteren werd de OnePlus 3 aangekondigd, een smartphone die veel waar voor je geld biedt. Dit is het soort model waar het bedrijf zich de komende tijd op gaat richten: krachtige hardware voor een relatief lage prijs, die zich kan meten met andere toptoestellen.

Europa

Lau zegt daarbij overigens ook dat OnePlus-toestellen met name in Europa erg populair zijn. Het bedrijf blijft daarbij voorlopig niet van plan de smartphones in fysieke winkels aan te bieden. Je kunt ze alleen online krijgen.

Bron: Engadget

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Oneplus X, Oneplus 3

Nieuws headlines

Laatste reactie