abonneren

OnePlus One binnenkort opnieuw te koop voor iedereen

De beperkt verkrijgbare smartphone OnePlus One is binnenkort opnieuw tijdelijk te bestellen. Toen het toestel afgelopen maandag voor het eerst publiekelijk beschikbaar werd, konden de servers de druk van alle geïnteresseerde kopers niet aan.

Gezien de OnePlus One maar voor een uurtje te koop was en de pre-order website in die tijd nauwelijks te bereiken was, hebben veel potentiële kopers de boot gemist.

Daarom gaan de makers van de smartphone nu voor een herkansing. De OnePlus One is opnieuw te bestellen op maandag 17 november, vanaf 16:00 uur (Nederlandse tijd). Hoe lang de digitale deuren dit keer open blijven, is nog niet bekend.

Schaarste

Buiten deze actie om is het erg lastig om aan het toestel te komen. De smartphone is enkel op uitnodiging verkrijgbaar, die je alleen kan ontvangen van een andere OnePlus One-bezitter.

Omdat de telefoon als een van de beste smartphones van dit moment wordt gezien tegen de fractie van de prijs van bijvoorbeeld de iPhone, is hij extra gewild. Lees daarover meer in de OnePlus One review van Computer Idee. 

Capaciteit

Tot 17 november neemt het Chinese bedrijf achter de smartphone de tijd om de problemen die de vorige actie plaagden dit keer voor te zijn. Ondanks dat de servercapaciteit destijds was getest op grote bezoekersaantallen, bleek dat toen niet voldoende.

Afgezien van de hindernissen zouden er al 'tienduizenden' OnePlus One-toestellen zijn verzonden naar mensen die wel een bestelling konden plaatsen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie