abonneren

'OnePlus 3 draait op Android N, Snapdragon 820 CPU'

De aankondiging van de OnePlus 3 laat niet lang meer op zich wachten. Toch is een deel van specificaties al bekend dankzij lekker Evan Blass, die het vrijwel altijd aan het juiste eind heeft.

Blass lijkt het toestel al in handen te hebben en post op Twitter een screenshot van 'de basics'. Zo zou het toestel draaien op OxygenOS 3.1.0, wat gebaseerd is op Android N. 

Onder de motorkap

De OnePlus 3 zou draaien op een Snapdragon 820-processor, die we bijvoorbeeld ook terugzien in de Galaxy S7 in de G5 van LG. Het amoled-scherm zou 5,5 inch groot.

De 16 MP camera is een stapje beter dan die in de OnePlus 2, terwijl de accu met een capaciteit van 3000 mAh op papier een stapje terug is.

Vermoedelijk komen er twee varianten uit: een 32 GB / 4 GB RAM-combo en een 64 GB / 6 GB RAM-versie. Dit keer zou er wél nfc aanwezig zijn, wat we nog een gemis vonden in de OnePlus 2. Een prijs is nog niet duidelijk.

Virtual reality

Naar verwachting kondigt OnePlus zijn jongste telg op 14 juni aan. In de aanloop er naartoe lanceerde het bedrijf onlangs een gratis virtual reality-bril, waar er slechts 30.000 van beschikbaar zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Oneplus, 3

Nieuws headlines

Laatste reactie