abonneren

OneDrive verwijderen uit Windows 10 Home

Eerder liet PCM je al zien hoe je OneDrive kan verwijderen uit Windows 10 Pro. Omdat in de Home-versie van Windows 10 de Local Group Policy Editor ontbreekt, moet je hierin voor hetzelfde resultaat de register-editor induiken. Dat gaat zo.

OneDrive verwijderen uit Windows 10 Pro? Klik hier!

Open Uitvoeren, bijvoorbeeld via de toetsencombinatie Windows-toets + R. Typ hier Regedit.exe en druk op Enter. Kies in het pop-up venster voor Ja om de register-editor te openen.

Ga in de linkerbalk naar de mappenstructuur en volg de weg naar HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Policies > Microsoft > Windows.

Klik met de rechtermuisknop op de Windows-map en kies Nieuw > Sleutel. Je ziet nu een nieuw mapje. Noem deze OneDrive.

Vervolgens klik je met de rechtermuisknop op de OneDrive Map en kies je voor Nieuw > DWORD (32 bits)-waarde.

Noem deze waarde DisableFileSyncNGSC.

Dubbelklik er op en zet de waardegegevens op 1. Sluit de register-editor en klaar ben je.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Windows 10

Tags: Windows, 10

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord