abonneren

Ondanks reputatieschade toch al sprake van Galaxy Note 8

Samsung lijkt ondanks de reputatieschade rond de Note 7 nog niet klaar te zijn met de Note-lijn in z'n algemeen. De firma spreekt zelfs al over de Note 8.

Zuid-Koreaanse Note 7-bezitters kunnen hun toestel omruilen voor een S7 en het verschil in kosten terugkrijgen, meldt Samsung vandaag (via Reuters). Als bonus krijgen ze 50 procent korting op 'de Galaxy S8 of Note 8', beide nog onaangekondigde smartphones.

Samsung moet het vertrouwen van zijn klanten terugwinnen en een van de manieren waarop dat zou kunnen, is om de Note-naam in elk geval een tijdje niet meer te laten vallen. Toch lijkt de firma daar niet voor te kiezen, en toch snel een opvolger te gaan produceren.

Compensatie

Een soortgelijke compensatie is voor de rest van de wereld nog niet aangekondigd. Nederlandse kopers krijgen een geheugenkaartje opgestuurd. Zij hebben het toestel echter ook nooit in handen gehad, Zuid-Koreanen wel.

Ondertussen worden er verschillende rechtszaken tegen Samsung op poten gezet, waarvan de grootste ook in Zuid-Korea. Persbureau AP meldt vandaag dat meer dan 500 Note 7-bezitters het bedrijf daar aanklagen, vanwege de geleden schade.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy Note 7, Samsung

Nieuws headlines

Laatste reactie