abonneren

Onbeperkt opslag voor Office 365-gebruikers

Gebruikers met een abonnement op Microsoft Office 365 krijgen voortaan onbeperkte opslagruimte via OneDrive.

De onbeperkte opslagruimte komt beschikbaar voor alle abonnementsvormen van Office 365, beginnend met Home, Personal en University. Zakelijke gebruikers van Office 365 - waar OneDrive for Business een onderdeel van is - kregen eerder al onbeperkte opslagruimte.

Om in aanmerking te komen voor de onbeperkte opslag, hoeven Office 365-klanten niets te doen: de komende maanden wordt de opslag automatisch gewijzigd.

Onbeperkte bijlagen

Gebruikers van de zakelijke varianten van Office 365 hebben nu de mogelijkheid om bijlagen in e-mail te versturen via OneDrive. Ontvangers van de mail ontvangen dan een link naar de OneDrive-account van de verzender, waardoor het theoretisch mogelijk is geworden om bijlagen van onbeperkte grootte te versturen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Online opslag

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord