abonneren

Officiële video's leggen functies Galaxy S 4 uit

Er zijn een aantal video's verschenen die de slimme nieuwe functies van de Samsung Galaxy S 4 uiteenzetten. De instructievideo's maken beter dan voorheen duidelijk hoe de Galaxy S 4 in elkaar steekt.

Er komen steeds meer details naar buiten over de Samsung Galaxy S4 die we nog niet gezien hebben tijdens de presentatie in New York. De website Sammobile heeft een aantal video’s weten te bemachtigen die op de Galaxy S4 voorgeladen staan. Deze video’s dienen als instructie en uitleg bij een aantal functies op de Samsung Galaxy S4.

Instructievideo’s Samsung Galaxy S4

Niet alle functies op een smartphone zijn voor iedereen ‘gesneden koek’ en behoeven nog wel eens wat uitleg. Dat is precies de bedoeling van de korte video’s die Samsung heeft gemaakt voor de Galaxy S4. Er is gekozen voor een tekenfilm met een familie compleet met een baby en opa en oma die daarin de verschillende onderdelen van de Samsung Galaxy S 4 laten zien.

Camera-demo

In de onderstaande video worden de muziek-functie voor de camera en de picture-in-picture-functie uitgelegd.

Group Play

De Group Play functie stelt de gebruiker in staat om een video te delen over verschillende toestellen en deze tegelijk te bekijken, zonder dat iedereen rondom een beeldscherm moet komen staan.

 

Motion Detection

Het was al mogelijk om de S-pen over het scherm te gaan zonder hem aan te raken en toch bepaalde functies te selecteren, dit is nu ook mogelijk met de vinger. Gebaren kunnen nu ook gebruikt worden om de telefoon aan te nemen en wanneer je weg kijkt van het scherm als je een video bekijkt zal deze stoppen totdat je je ogen weer op het scherm richt.

De bovenstaande video’s benadrukken nogmaals dat Samsung zich met de Galaxy S4 op het familie-leven richt en daar zijn uitingen ook op afstemt.

Bron: Sammobile

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord