abonneren

Office for Mac 2011 is uit

Vanaf vandaag is Office for Mac 2011 beschikbaar in het Engels. De Nederlandse versie komt op 11 november.Office for Mac 2011 komt in twee smaken. Eentje voor thuisgebruik en studenten voor € 109 en eentje voor thuisgebruik en zelfstandigen voor € 249. Voor beide bestaat er ook een multipack, een soort Family Pack voor drie Macs,voor dertig euro meer.

Het belangrijkste verschil tussen beide versies is Outlook, dat alleen in de zakelijke versie aanwezig is en Entourage vervangt. Ondertussen verschijnen er positieve reviews over het nieuwe Office, die vooral Outlook roemen. Zo geeft Outlook de Mac-gebruiker aansluiting bij de Windows-pc-wereld.

Het nieuwe Office sluit ook perfect aan bij de online ‘Live'diensten van Microsoft, bijvoorbeeld voor het online sharen van documenten en bestanden.

Het belangrijkste verschil met de voorgaande versie, in de kantoorprogramma's, is uiteraard het veelbesproken ‘ribbon'-interface.  Office for Mac 2011 is vanaf 11 november ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags: