abonneren

Norton Security 2012: beter en sneller

Norton brengt nieuwe versies uit van de antivirus- en internet security-producten. Norton Internet Security 2012 en Norton Antivirus 2012 zijn nu beter en sneller dan de voorgaande versie en beveiligen tegen de nieuwste online bedreigingen.

In de nieuwe producten is veel aandacht besteed aan het waarborgen van de vertrouwelijkheid van persoonlijke informatie; één van de dingen waar consumenten zich het meeste zorgen om maken, aldus Symantec, de maker van de Norton software.

Uit interne testen blijkt dat de nieuwe reeks producten van Norton 2012 nog beter presteren dan de 2011-editie: het scannen gaat 30% sneller, het opstarten 17% sneller en het kopiëren van bestanden 24% sneller.

Norton biedt functies voor het beschermen vande persoonlijke en financiële informatie en beveiligt tegen frauduleuze websites. Downloads worden beschermd door een controle voordat de download wordt geïnstalleerd. Ook is er nu veel aandacht voor de mobiele veiligheid van onder andere mobiele telefoons en tablets. Zo zijn er functies die de apparaten beschermen bij diefstal of verlies. Norton Mobile Security en Norton Tablet Security komen in het voorjaar beschikbaar voor Android-gebruikers.

Norton Internet Security 2012 en Norton AntiVirus 2012 zijn nu beschikbaar.
Norton Internet Security 2012: voor € 59,99 met licentie voor maximaal drie pc's.
Norton AntiVirus 2012: voor € 39,99 met licentie voor drie pc's.

Norton

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tools

Tags:

Laatste reactie