abonneren

Nokia maakt iPhone 5 belachelijk

In de nieuwste commercial voor de Nokia 920 wordt het beeld geschilderd dat de iPhone 5 maar saai, kleurloos en voor de massa is.

Met het nieuwe reclamefilmpje genaamd Time to #Switch voor de Lumia 920, die in november gelanceerd zal worden, probeert Nokia de iPhone 5 belachelijk te maken. In het filmpje is een persoon te zien die in een grauwe omgeving in de rij staat voor iets wat door moet gaan voor een iPhone 5. Iedereen ziet er hetzelfde uit, behalve deze hoofdpersoon.

Wanneer hij eindelijk aan de beurt is, vraagt hij of hij de iPhone 5 in het geel kan krijgen. Daarop schrikt iedereen zich een hoedje en gaan alle alarmbellen rinkelen. De monotone mensen uit de rij kijken de persoon die anders is met afgrijzen en vervuld van angst aan. Dan zoomt de camera uit en ziet de hoofdpersoon dat er gelukkig toch ook heel veel andere mensen op straat lopen die ook anders zijn en gekleurde telefoon hebben. Eind goed al goed, zo lijkt het.

Nokia lijkt hiermee te willen zeggen dat mensen die een iPhone 5 willen maar saaie, kleurloze schapen zijn. We zijn benieuwd hoe Apple-fans hierop zullen reageren.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie