abonneren

Nokia Lumia 900 en 719 al in januari?

Nokia’s toekomstige vlaggenschip de Lumia 900 zal samen met een ander nog onbekend toestel, de Lumia 719, op de komende CES in Las Vegas aan het publiek worden getoond. Tegelijk zal Microsoft de nieuwe versie van Windows Phone, codenaam ‘Tango’ onthullen.

De bestaande Windows Phone-toestellen (Mango) zullen een update krijgen naar de nieuwe versie van het mobiele besturingsysteem van Microsoft. De Lumia 900 is feitelijk de grotere uitvoering van de Lumia 800 (4,3 inch in vergelijking tot 3,7 inch) met nog wat andere extra’s. Volgens de geruchten krijgt de Lumia 900 een 1,4 GHz processor. De Lumia 900 zou volgens de laatste geruchten al vanaf 13 januari verkrijgbaar worden. Ook weet men te melden dat de volgende versie van Windows Phone: 'Apollo' al in juni moet verschijnen, gelijk met een nieuw vlaggenschip van Nokia.

Volgens website Pocketinfo zijn de marktanalisten niet al te optimistisch over de vorige maand verschenen Nokia Lumia 800. Eerder voorspellingen van de verkoop van 2 miljoen stuks zijn teruggebracht tot 500.000 stuks. Ook vindt men de prijs aan de hoge kant. Hoe dan ook wij zijn bijzonder te spreken over de Lumia 800 zoals is te lezen in onze review.

Na de CES in januari weten we waarschijnlijk meer.

Via: Unwired

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: