abonneren

Nokia komt nog dit jaar met meerdere WP7-toestellen

Nokia zal dit jaar meerdere Windows Phone 7-toestellen uitbrengen. Dit in tegenstelling tot eerdere geruchten dat er in eerste instantie slechts één Nokia-toestel met Windows Phone 7 zou verschijnen.

Op de dag van de aankondiging van de Apple iPhone 4S doet Nokia een duit in het zakje, met de aankondiging dat er dit jaar nog meerdere Windows Phone 7-toestellen zullen verschijnen. Volgens Nokia topman Stephen Elop begint Nokia met een nieuw tijdperk in zijn bestaan met de overgang van Symbian en MeeGo naar Windows Phone 7. Nokia zal de Windows Phone-toestellen op het Nokia World evenement in Londen introduceren op 26 oktober. Volgens geruchten gaat het om drie toestellen: de Nokia Searay, de Nokia Sabre and de Nokia Ace.

Nu maar hopen dat het niet blijft bij een aankondiging, maar dat de Nokia-toestellen ook daadwerkelijk snel leverbaar worden. Uiteraard gaan we er vanuit dat de Nokia-toestellen over een dusdanige wow-factor zullen beschikken dat ze de teleurstellende iPhone 4S-aankondiging kunnen overtreffen. Met wat we nu weten van Windows Phone 7, moet dat samen met de reputatie en de ervaring van Nokia om goede en aantrekkelijke toestellen te maken, toch mogelijk zijn om ons aangenaam te verrassen.

Via: Neowin

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie