abonneren

Nokia 603 smartphone

Nokia heeft de Nokia 603 met Symbian Belle aangekondigd. Een kleurrijke, betaalbare smartphone met near field communication.

Telefoonfabrikant Nokia wil met dit nieuwe model een volledige smartphone-ervaring bieden tegen een betaalbare prijs. Het nieuwe toestel is dan ook uitgerust met de laatste technologie en moet een typische Nokia-ervaring bieden aan zowel nieuwe als ervaren smartphone gebruikers.

De Nokia 603 heeft een 3.5 inch ClearBlack scherm met een resolutie van 640 x 360 pixels. De kloksnelheid van de ARM11-processor is 1GHz. Verder heeft de 603 een ingebouwde 5MP camera en 2GB aan opslagruimte dat met sd-kaartjes kan worden vergroot. De telefoon komt in twee kleuren, namelijk zwart of wit. Typisch Nokia: er zijn wel zes verschillende kleuren voor de achterkant die je kunt vervangen.

In het vierde kwartaal van dit jaar wordt het toestel op de markt verwacht. De Nokia 603 wordt met een prijskaartje van rond de 200 euro bestempeld als een budgettelefoon. In Nederland zal het toestel echter niet in de schappen verschijnen. Toekomstige kopers zullen naar België moeten, want daar komt het toestel waarschijnlijk wel in de winkels.

Bron: Webwire

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: