abonneren

Nieuwe Wolfgang-smartphone voor 119 euro bij de Aldi

Supermarktketen Aldi heeft vanaf 2 maart weer een nieuwe Wolfgang-smartphone in de Nederlandse schappen liggen. Deze keer gaat het om een toestel met een 4 inch-scherm, 1 GHz dualcore-processor en een 5 megapixelcamera voor 119 euro.

De nieuwe Wolfgang-smartphone met de naam AT-AS40SE zal op 2 maart in de Nederlandse Aldi-filialen liggen. De Wolfgang-reeks kenmerkt zich doorgaans door een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Het betreft dit keer een smartphone met een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 x 480. Aan de achterkant van het toestel zit een 5 megapixelcamera met autofocus-functionaliteit en aan de voorkant een 0,3 megapixel-variant. De processor is een dualcore-variant die op 1 GHz draait. Er zit 512 MB RAM-geheugen in de smartphone en daarnaast 4 GB aan opslaggeheugen. Dat geheugen kan uitgebreid worden met een microSD-kaart van maximaal 32 GB.

Er zit verder een 1.500 mAh accu in de telefoon. Ook heeft het apparaat A-GPS, Bluetooth, Wi-Fi b/g/n en een Micro USB-poort. Een feature die lang niet alle smartphones hebben is dual-sim. Daarmee kan de gebruiker tussen twee simkaarten schakelen en zo bijvoorbeeld werk en privé gescheiden houden, terwijl deze toch maar één telefoon hoeft mee te nemen.

De AT-AS40SE draait op een schone installatie van Android 4.0 in eerste instantie, maar zal dit kwartaal nog een update krijgen naar Android 4.1 volgens het persbericht van Ambiance Technology. Ambiance Technology is het bedrijf dat de Wolfgang-toestellen aan de Aldi levert.

De prijs van de nieuwe Wolfgang smartphone is 119 euro en hij wordt geleverd met in ear-headset.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Budget, At-as40se, android-smartphone, adli