abonneren

Nieuwe Windows 10 Technical Preview toont geschiedenismenu in Edge

Microsoft heeft een nieuwe Insider-build van Windows 10 uitgebracht. In de nieuwe build zitten weinig nieuwe features, op een 'Geschiedenis'-knop in Edge na. Gamers moeten echter wel oppassen, want in Insider Build 11102 crashen games regelmatig wanneer je ze opstart.

De Technical Preview is donderdag beschikbaar gemaakt voor Windows Insiders in de Fast Ring. Het gaat dus nog niet om een definitieve nieuwe release, dus hebben 'gewone' gebruikers geen last van de bugs.
 

Geschiedenis

De opvallendste (en eigenlijk enige) nieuwe feature is de Geschiedenis-functie in Edge. Daarmee kun je met je rechtermuisknop op de Terug-knop klikken om de meest recente tabbladen te zien van waaruit je bent doorgeklikt - een functie die ook al in andere browsers als Chrome en Firefox zit.
 

Bug

Er zit echter ook een nare bug in het besturingssysteem, waardoor veel games crashen als je ze opstart. Het gaat volgens Microsoft vooral om grote games, zoals The Witcher en Fallout, maar ook andere games worden getroffen.
 

Technical Previews

Microsoft benadrukt daarbij wel dat het gaat om een Insider-build, en eentje in de Fast Ring tegenover de Slow Ring. De Fast Ring is bedoeld voor gebruikers die updates direct binnen willen hebben om met nieuwe functies aan de slag te gaan, en die er gen probleem mee hebben dat er af en toe wat bugs in het OS voorkomen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Windows 10

Tags: windows 10 technical preview build 11102, windows 10 technical preview, Windows

Nieuws headlines

Laatste reactie