Nieuwe versie iTunes heeft Ping

© CIDimport

Nieuwe versie iTunes heeft Ping

Geplaatst: 2 september 2010 - 06:09

Aangepast: 17 november 2022 - 08:53

Redactie ID.nl

Vanaf vandaag is iTunes 10 beschikbaar. Meest in het oog springende vernieuwing: Ping. Ping is een nieuw, op muziek gericht sociaal netwerk waarmee u uw favoriete artiesten en vrienden kunt volgen om te ontdekken welke muziek ze bespreken, beluisteren en downloaden. Met iTunes Ping kunt u makkelijk gedachten, meningen, je favoriete albums en nummers, en de muziek die u via iTunes hebt gedownload met de wereld delen. Ook is het mogelijk om concertagenda's te bekijken en je vrienden laten weten naar welke concerten je wilt gaan. Opvallend is wel de keuze van de naam: Pingen wordt al gebruikt door BlackBerry. Het telefoon-pingen is een kruising tussen sms en msn. Bezitters van een BlackBerry hebben een uniek pin-nummer. Hiermee kunnen onbeperkt tekstberichten, foto's en geluiden gestuurd worden naar personen van wie men het pin-nummer kent.

Vanaf vandaag is iTunes 10 beschikbaar. Meest in het oog springende vernieuwing: Ping. Ping is een nieuw, op muziek gericht sociaal netwerk waarmee u uw favoriete artiesten en vrienden kunt volgen om te ontdekken welke muziek ze bespreken, beluisteren en downloaden.

Met iTunes Ping kunt u makkelijk gedachten, meningen, je favoriete albums en nummers, en de muziek die u via iTunes hebt gedownload met de wereld delen. Ook is het mogelijk om concertagenda's te bekijken en je vrienden laten weten naar welke concerten je wilt gaan.

Opvallend is wel de keuze van de naam: Pingen wordt al gebruikt door BlackBerry. Het telefoon-pingen is een kruising tussen sms en msn. Bezitters van een BlackBerry hebben een uniek pin-nummer. Hiermee kunnen onbeperkt tekstberichten, foto's en geluiden gestuurd worden naar personen van wie men het pin-nummer kent.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten