Nieuwe toetsenborden Surface Pro in het teken van NFL

Microsoft heeft een deal met de National Football League (NFL), waardoor de Surface-tablets van het bedrijf vaak langs de lijn te zien zijn. Omdat spoedig een nieuw NFL-seizoen start, komen er maar liefst 32 nieuwe toetsenbord-hoezen voor uit.

Ieder Type Cover staat daarbij in het teken van een Amerikaans football-team. De grotendeels grijze hoezen zijn dan ook voorzien van de officiële teamlogo's. Voorbeelden zijn de Seattle Seahawks en de Denver Broncos. Opvallend genoeg ontbreekt het wel aan een vingerafdrukscanner, zoals die te vinden is in de nieuwste generatie Surface-hoezen.

Langs de lijn

Microsoft voorziet o.a. trainers tijdens wedstrijden van Surface Pro-tablets, waar ze realtime statistieken op terug kunnen vinden. In ruil daarvoor komen de tablets ook af en toe in beeld als sluikreclame. In het verleden kwam het meerde malen voor dat commenatoren de tablets aanzagen voor iPads, waarna ze een Surface-lesje van Microsoft kregen.

NFL-fans kunnen de toetsenbordhoes van hun favoriete team bestellen in de Microsoft Store. De prijs is 159,99 dollar, wat verder overeenkomt met de prijs van 'gewone' hoezen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: surface pro, surface