abonneren

Nieuwe LG-smartphones geoptimaliseerd voor selfiesticks

LG kondigt vier nieuwe midrange smartphones aan: Magna, Spirit, Leon en Joy. Deze beschikken over een verbeterd 'Gesture Shot' systeem, zodat je gemakkelijker foto's van jezelf kan maken met een selfiestick.

Zodra je een handgebaar maakt voor de lens, wordt er na drie seconden een foto gemaakt. Je hebt dan alle tijd om voor de perfecte selfie te poseren. De toestellen herkennen een gebaar nu tot 1,5 meter afstand, zodat je ook met een selfiestick van de techniek gebruik kan maken.

Zowel de LG Magna als de LG Spirit hebben een lichte kromming (3000 mm radius), een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Magna heeft met 5 inch tegenover de 4,7 inch van de Spirit een iets groter scherm. De smartphone wordt aangedreven door een quadcore chipset en 2540mAh accu.

Varianten

De Leon is met zijn 4,5 inch scherm weer wat kleiner en de Joy is met 4 inch het kleinst. De toestellen komen zowel als 3G als 4G-variant uit, waarbij de 3G-versie een plastic achterkant heeft en de 4G-versie een metalen achterkant. Onbekend is nog wanneer de smartphones lanceren en hoeveel ze dan kosten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: