abonneren

Nieuwe foto's uitgelekt van Moto X

De Moto X van Motorola komt eraan en is een behoorlijke hype aan het worden. Het toestel is gefotografeerd op een evenement en daarnaast is er weer een losse foto verschenen van het toestel.
Leo Laporte had het nieuws over het Motorola evenement naar buiten gebracht, waarop de hele wereld dacht dat daar wel de Moto X aangekondigd zou worden. Deze aanname werd onderbouwd met het feit dat de twee personen die op de uitnodiging een XI (Romeinse 11) vormen als ze in het water springen en het gisteren (toevallig?) de elfde was.

Achteraf blijkt dit dus niet op waarheid te berusten. De bovengenoemde personen waren wel aanwezig op uitnodiging van Motorola, maar mochten daar verder geen mededelingen over doen. Overigens is er vandaag ook nog een soortgelijke bijeenkomst, wat er op zou kunnen wijzen dat er vandaag een aankondiging volgt. 

Eén van de aanwezigen was Robert Scoble die naast zijn werk bij RackSpace ook een Google Glass-evangelist is. Natuurlijk heeft Scoble een filmpje gemaakt met zijn Google Glass van het evenement en als hij zijn hoofd naar links draait, valt ons oog direct op een Moto X.

video

Er waren heel wat bekende mensen aanwezig tijdens het feestje van Motorola, zoals Leo LaporteGuy Kawasakien Robert Scoble. Op een ander evenement is onze grote vriend Eric Schmidt van Google ook gezien. En hij was niet in gezelschap van een mooie dame, maar wel van een mooie witte Moto X.

Schmidt

Foto

Dezelfde Moto X is ook te zien op de website van Android Community dat een foto had ontvangen van een zwarte Moto X. We zien op deze bewuste foto die gebogen achterzijde met daarop de camera, de flits en het Motorola logo onder elkaar. Rechts naast de camera vinden we de speakergrille. Op de foto met Eric Schmidt lijkt het toestel echter een stuk dunner dan op de foto van Android Community. 

Het is al reeds enige tijd bekend dat de Moto X online te bestellen zal zijn en dat de koper dan de gelegenheid krijgt om de voor-achter en zijkant in verschillende kleuren te bestellen. Daarnaast kun je onder andere ook de achterzijde laten graveren.

Moto X lek

Budget

We weten dus nog steeds niet wanneer de Moto X te koop zal zijn, maar we gokken nog steeds op augustus. Dit wordt ook bevestigd door een gelekte roadmap van de Amerikaanse provider Verizon. Ondertussen gaan ook de geruchten dat Motorola een bizar groot budget uittrekt om de Moto X te gaan promoten. Men zegt dat Motorola 500 miljoen dollar zal besteden om de Moto X aan de man of vrouw te krijgen. 

Wat we ook niet zeker weten is waar de Moto X buiten de Verenigde Staten te verkrijgen zal zijn. Er schijnt een Moto X in de maak te zijn met een dualSIM-mogelijkheid en dat duidt op een toestel voor de Aziatische markt. Er gaan ook geruchten dat een aantal landen in Europa de beschikking zullen krijgen over het toestel.

Nederland heeft geen Motorola (Mobility)-agentschap, dus het ligt niet direct voor de hand dat de Moto X direct naar Nederland komt. Aangezien het Verenigde Koninkrijk naast de deur ligt en wel is voorzien van een agentschap, zal het in dat geval niet lang duren voordat hij ook in Nederland te verkrijgen zal zijn.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Motorola, Moto X

Nieuws headlines

Laatste reactie