abonneren

Nieuwe cameratelefoon met 10x-zoom: de Samsung GALAXY K zoom

Na de aankondiging en lancering van Samsungs nieuwe vlaggenschip de S5 is daar nu ook een nieuwe cameratelefoon: de Samsung Galaxy K. Met een groothoeklens, een 20.7 MP camera, 10 x optische zoom en optische beeldstabilisatie zou je met dit toestel hele mooie foto's moeten kunnen maken.

Met de nieuwe Samsung heb je niet alleen een goede Smartphone in handen, maar ook een goede camera. Iedereen belandt wel eens in een situatie waarin je graag een goede camera bij de hand hebt, aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager bij Samsung. Met de introductie van de Galaxy K wil Samsung je in deze situaties uit de brand helpen.

Optische beeldstabilisatie

De camerasmartphone heeft een bsi-cmos-sensor met een groote van ½,3”en een resolutie van 20,7 megapixels. De lens heeft een bereik van 24-240 mm in kleinbeeldtermen en heeft een diafragmabereik van f/3.1-/6.3, waarmee de lens  voor een cameratelefoon niet erg lichtsterk is. Daarom heeft de lens optische beeldstabilisatie, zodat de camera in de meeste lichtomstandigheden toch scherpe foto’s aflevert. De video’s kunnen in 1080p worden opgenomen, met een framerate van 60fps.

Super Amoled

Het scherm heeft een diagonaal van 4,8” met een resolutie van 1280x720 en is Super Amoled. De telefoon is de opvolger van de Galaxy S4 Zoom en is vanaf 21 mei beschikbaar voor €499. 

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: