abonneren

Nieuw Hotmail komt samen met nieuwe Office

Met het beschikbaar komen van Office 2010 komt er ook een nieuwe aangepaste versie van Hotmail, dat onder andere zal worden uitgebreid met de Office Web Apps.Microsoft begint vandaag met het uitrollen van de veranderingen. Daar de Nederlandstalige Office nog tot 6 juli op zich laat wachten, zullen wij ook hier niet de eersten zijn die dit merken.
Toch zullen alle Windows Live Hotmail-gebruikers de nieuwe versie nog deze zomer te zien krijgen.

Belangrijkste verandering is de mogelijkheid om Word, Excel en Powerpoint documenten rechstreeks vanuit de inbox te bekijken en te bewerken met behulp van de Office Web Apps. De Web Apps zijn lichte uitvoeringen van de gewone Officetoepassingen. Ze werken vanuit de cloud, dus er hoeft niets voor te worden geïnstalleerd. Deze dienst is bedoeld om te concurreren met de Google Apps, biedt uiteraard een beperkte functionaliteit. Windows Live gebruikers hebben al de beschikking over 25 GB aan online opslagruimte in de cloud op de zogenaamde SkyDrive.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord