abonneren

'Nexus-toestel met 128 GB opslag onderweg'

Er zou een nieuwe Nexus smartphone gelanceerd worden een opslagcapaciteit van 128 GB en een full hd 1080p scherm. De naam is nog niet bekend, maar er wordt naar gerefereerd als de X Phone. Of deze opvolger van de Nexus 4 de naam Nexus 5 krijgt, is niet bekend.

 

De huidige Nexus 4 bevat maximaal 16 GB. De stap naar 128 GB, waarover wordt gesproken, zou enorm zijn. We zien nu bijvoorbeeld pas de iPad 128 GB. Toch zou het in het geval van Google dus om een telefoon gaan en niet een tablet. Het scherm zou volgens de geruchten 4,8-inch zijn met dus een 1080p-resolutie. De camera zou worden uitgerust met een Sony Exmor sensor die in de kevlar-behuizing plaatsneemt. Het gebruik van kevlar maakt het toestel goed bestand tegen water.

Google X Phone foto

Op internet duiken al wat foto's op van wat de Google X Phone zou moeten zijn

Met de lancering van een nieuwe Android-versie, wordt door Google ook een nieuw product uitgebracht. In het geval van het aanstaande Android 5 zou dit dus de X-Phone kunnen zijn. Volgens verwachting wordt Android 5 op de Google I/O conferentie gepresenteerd van 15-17 mei. Hopelijk ziet dan ook de X Phone het levenslicht.

Via: Computer Idee

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: 128 gb, Nexus, x phone

Nieuws headlines

Laatste reactie