abonneren

Nexus 7 3G vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar

De Nexus 7 is de kleinste tablet uit de Nexusfamilie, maar daardoor absoluut niet de minste. Op 29 oktober 2012 werden er twee nieuwe versies van de Nexus 7 aangekondigd, de 32GB WiFi-versie en de 32GB 3G-versie. De Nexus 7 3G is vanaf heden verkrijgbaar in een beperkt aantal Nederlandse winkels. Het apparaat, dat hoogstwaarschijnlijk via de grijze import Nederland bereikt heeft, kost bij de winkels tussen de €319 en €359.

De Nexus 7 is een krachtpatser met een 7 inch-scherm die vooral indruk maakt door de prijs- kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt deze qua updates onderhouden door Google en ontvangt deze dus erg snel. Het was een logische stap voor ASUS en Google om een 3G-versie van de Nexus 7-lijn toe te voegen om een groter publiek te bereiken. Met de Nexus 7 3G is het mogelijk om naast WiFi ook verbinding te maken met het mobiele netwerk (met SIMkaart). De Nexus 7 3G heeft een opslagcapaciteit van 32GB.

Prijs en beschikbaarheid

De Nexus 7 3G is inmiddels beschikbaar bij twee Nederlandse shops, die de tablets waarschijnlijk uit het buitenland gehaald hebben. Bij Tabletcenter staat deze te koop voor €359 en op voorraad, bij Conrad voor €319, leverbaar vanaf 14 januari. Wanneer en of de Nexus 7 met 3G-functionaliteit officieel in Nederland beschikbaar zal zijn is niet bekend.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: tablets, Nexus 7

Nieuws headlines

Laatste reactie