Nexus 4 vanaf 15 januari leverbaar bij Mediamarkt Duitsland

De Nexus 4 en de levertijden ervan, we hebben er inmiddels bijna een boek over geschreven. Vandaag werden we getipt dat de Duitse Mediamarkt de leverdatum op de website heeft aangepast, deze stond eerst op midden december, maar is inmiddels vooruit geschoven naar 15 januari 2013.

De Nexus 4 is de nieuwste smartphone in de Nexusfamilie en is op 29 oktober door Google aangekondigd in combinatie met Android 4.2. Het leek er in eerste instantie op dat de Nexus 4 eind november naar Nederland zou komen, maar dit bleek toch niet het geval te zijn. Er zijn wel alternatieve manieren om het toestel te bemachtigen uit het buitenland, maar de voorraden zijn minimaal (of de vraag te groot). De Mediamarkt in Duitsland had de Nexus 4 met als leverdatum 15 december staan, dus velen hadden al een tripje naar Duitsland op de planning staan. Deze datum is echter weer verzet. De leverdatum van de Nexus 4 in Duitsland staat nu op 15 januari 2013, maar of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn is natuurlijk maar de vraag. Daarnaast is ook de voorraad niet bekend, dus kan het zijn dat je van een koude kermis thuis komt. Op de site van Mediamarkt Duitsland staat de Nexus 4 voor € 395 te koop.

Nexus 4 Nederland en België

De Nexus 4 (en Nexus 10) zijn wat betreft prijs- kwaliteitsverhouding op dit moment de beste keuzes. Wij hebben beide apparaten uitgebreid getest (Nexus 4 en Nexus 10) en uitleg geschreven over hoe je het toestel toch kunt aanschaffen in Nederland en België. Ook hier ben je wel afhankelijk van voorraden, dus een Nexus 4 dit jaar lijkt een utopie te zijn.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten